Lisää kävijöitä nettisivuille

Kävijämäärä

marketing
Ei varmasti tarvitse kertoa mitä hyötyä on kasvattaa sivuston kävijämääriä. Ihan mitä sattuu kävijöitä ei sivustolle kannata loputtomasti hankkia, mutta olisi vähintäänkin suotavaa, että potentiaaliset asiakkaat löytäisivät sivusi, palvelusi ja tuotteesi.

Optimointi on pitkä prosessi ja kilpailu Google etusivun paikoista on kovaa. Jos sivusi optimoidaan ja pääset etusivulle. Voit olla varma, että sieltä ulos tippunut ei hevin myönnä tappiotaan.

Toinen syy siihen miksi optimointi vie aikaa on se, että Google tarjoaa tuloksissa sivuja jotka se olettaa ihmisiä eniten kiinnostavan. Laadukkaampaa sisältöä. Enemmän kävijöitä. Parempi sijoitus Googlessa. Parempi sijoitus Googlessa johtaa kasvavaan kävijämäärään. Kasvava kävijämäärä taas jälleen suurempaan kävijämäärään ja niin edelleen. On siis kyse lumipalloefektistä. Muutokset eivät näy päivissä tai edes viikoissa. Se vaatii kärsivällisyyttä ja määrätietoista työtä.
62%
%
TOP-3 tuloksia klikataan
90%
%
Etusivun tuloksia klikataan
3s
s
Kävijän kärsivällisyys riittää
40k
k
Google hakua sekunnissa
mountain mountain

Hakukoneoptimointia (SEO) yrityksesi nettisivuille

Optimoimalla nettisivut ne löytyvät hakukoneista ja saat kävijöitä ilman, että käytät jatkuvasti rahaa hakukonemarkkinointiin. Hakukoneoptimointiin ei ole mitään kikkakolmosia jolla hämätään hakukonetta, vaan se vaatii työtunteja ja jatkuvaa huolenpitoa. Kaikki haluavat pysyä hakutuloksissa etusivulla.

image

Kartoitus

image

Tekninen optimointi

image

Sisältöoptimointi

image

Jatkuva seuranta